Tuesday, 7 February 2012

stabil dan balance


ini adalah
sambungan entry "memuaskan??" haaa memuaskan atau tidak isu tu......

dulu mase belajar, kite asyik failed je...lulus pun cukup2 makan....xmemuaskan langsung....tgk budak tu lulus dengan cemerlang...mak selalu pertikaikan ko ni kenape xmacam anak orang tu (mak aku xmacam nie..hehehe mak aku lah paling memahami aku...mekasih mak! :D)...

akulah yang selalu lulus cemerlang tu...ahahaha bangge beb....satu sekolah kenal aku...aku terajui sekolah dengan kejayaan aku...huh xcukup bangga lagi tu...semua sijil aku sapu...nak xnak name aku sure ade dalam sejarah sekolah tu :D 

TWINK TWINK!!!! 10 tahun kemudian.......


tiade seseorang pun dapat meramal ape yang akan terjadi...dengan berkat usaha, doa dan tawakal semua nye akan berubah...jadi kepada yang xpandai jangan la down...kepada yang pandai, cubelah pandai dalam iman diri pulak...bagi stabil dan balance....

kepada yang xpandai...jangan bace gambar kat atas pastu korang yakin akan berjaya dan tak berusaha...xjadi jugak...maksud gambar di atas tu...bill gates tetap berusaha walaupun die xberjaya dalam exam dan die berjaya atas usaha die (bukan yakin dan goyang kaki)

kalau korang bace entry memuaskan??  korang akan paham..hehehe...chalo~


7 comments:

sYiRa LoKMaN said...

lau rajin usaha semua boleh jadi :D

zeeck said...

betol tu :D

Pipiy said...

Agree!! yakin tanpa usaha pun x guna.. 'yakin + usaha + doa' kena berjalan seiring kn3..

zeeck said...

jyeah! betol tu :D
'yakin + usaha + doa' pluss lagi satu...kene "tenang" hehehe

:: Cik Nur :: said...

bila masuk belog Z x HANG... :)

smilenajah93 said...

rezeki manusia tu xkire mase , kalau ade rezeki tu , ade jugalah kan :)

zeeck said...

@nur : itu tanda nye kene slalu masuk blog z! :D

@kim : betol tu.... ;)