Wednesday, 1 August 2012

Termudah




Pecahan yang dulu aku hidupkan, kini aku cuba simpulkan dengan cara yang termudah..tersimple dan dalam bentuk yang lebih matang...nah aku bagi blog yang ringkas untuk bulu kening korang bejalan je..dlu mungkin boleh menari..sekarang aku rase aku nak kan sesuatu yang lebih matang...

Persetankan header yang cute, tikus si abu, background warne warni pelangi...aku permudahkan dalam bentuk yang termudah..aku tak pening nak pilih warna jinggle jinggle..haa kecuali satu...tu kat atas tu ade favi icon yang aku tak buang..aku buat sendiri tu..character tu aku bikin sendiri..

Nak chat-chat cmane? korang komen lah dimane-mane entry..aku balas nye..aku kan setting supaya aku bleh approve komen-komen korang..so secara tak langsung confirm aku bace..dan bile bace paling busuk pun aku akan cakap terima kasih, selamat berpuasa..haaa kan..

Sekian dari aku..

Pecahan Termudah





4 comments:

ஜ miss klanika ஜ said...

lebih suka macam ni . yg penting konten belog . kan ?

conundrum said...

kan..hehe tp ntah la content aku camane.. XD design kelaut kontent kelangit..sesal lah mendua..ahaha

Jue Derella said...

Thanks follow... Jue dh follow blk tau...

conundrum said...

trimas jue~ selamat berpuasa ;D