Wednesday, 5 December 2012

Jatuh Cinta






30 November 2012, 0730 pm

aku sampai awal di pekan frinjan..member aku xsampai2 lagi...owh sangat tak patut..tp xpe..aku xsuke pulak orang tunggu aku..biar aku tunggu orang...dan bagi nak kurang kan tekanan aku pn jalan2 la tgk2 barang y ade jual di frinjan..wow good..aku suke pegi pekan frinjan..tp time2 tu aku xde duit..jadi aku boleh tlg tgk saje..ahahaha

jalan punye jalan, sampai la aku kat belakang pentas..dan kat situ aku jumpe gitaris iamneeta ni, patrik..sorang je die duduk..huhu aku tgk die die tgk aku..ha bagus...dan ade mase die pegang gitar die dan setting2 ape yang patut manakala aku masih dalam misi aku tunggu member...sumpah aku cakap aku nak tegur si patrik ni..tapi disebab kan sifat pemalu aku yang ye ye oo ni, maka aku tak tegur..2 3 kali aku lalu lalang depan die..aish hampa siot..hope dpt jumpe ko lagi, pat.

Iamneeta perform.ini satu lagi perkara yang paling aku teruja..phew..iamneeta bawak ketiga-tiga single diewang..tuhan tolong aku, terima kasih dan yang paling aku suke; jatuh cinta...owh memang aku jatuh cinta dengan si neeta tu..suare die phew~...tapi biaselah aku manusia normal yang tak de name macam si neeta tu..die da ade name, mane nak pandang aku yang xde name lagi pemalu ni..ahaha

akhir pekan frinjan aku dapat tgk live iamneeta utk pertama kali tapi tak dapat nak amik gambar ngan diewang.ok aku pemalu. ==,



8 comments:

Wadi AR said...

kalo pemalu memang tak kan dapat la kann. kakaka

conundrum said...

xpe..aku suke sifat pemalu aku XD

Payeh Kuced said...

pekan frinjan katne eh ?

aku asyik bygkan ko ni pemalu dgn pipi merah2 tu.. haiyaa...

conundrum said...

errr ==, xkisah la ko nak bayang kan ape..janji ko kene tau aku lelaki...

ahaaaa XD

Payeh Kuced said...

hahaha.. terjawab persoalan aku.. aku confius ko ni laki ke pompuan.. mujur dah tolong jawabkan..

conundrum said...

==, ade gaye pompuan ek? gile ah...

Payeh Kuced said...

gaya pompuan tu takde laa.. just curious.. sbb takde penyataan ko ni laki.. btw, sifat pemalu ko tu turut menyumbang kepada ceconfiusan aku...

conundrum said...

tapi aku jatuh hati kat neeta..kan neeta tu pompuan..

eh ke neeta tu laki?? ==,

ahahaha XD