Wednesday, 12 December 2012

Titik nokhtah


Titik nokhtah
Bukan tanda berakhirnya satu cerita.

Ia mungkin
permulaan satu ayat,
permulaan satu perenggan,
permulaan satu cerita baru, cerita indah.

Tapi tidak dinafikan diakhir cerita indah itu.
Titik nokhtah


6 comments:

Wadi AR said...

memang. kadang kadang ada juga persoalan

conundrum said...

persoalan tu dalam entry bingung..

sila rujuk sebelah -> :P

Payeh Kuced said...

sebenarnya, aku takut nak komen entry yg serius ni.. hehehe... tapi yg ni tak serius sgt kot compare yg sblom ni... aku takut kot tersalah komen., mau kena luku ngan hang.. wakakaka

aku suka noktah sebuah kesuraman tapi benci noktah sebuah kegembiraan.. semua pun macam tu kan? ...

conundrum said...

hakikatnya dua2 ade titik nokhtah..bersedia atau tak?

bolos saja dinding itu....hehe

Yan Ty said...

Sad / Happy akhirnya kita sendiri yang akan ke titik nokhtah jua. Life kena teruskan dengan , kalau xnak . hehe..

conundrum said...

harus lah diteruskan ;D