Friday, 20 July 2012

gadis dan lelaki


kat sekolah dulu.....
lelaki selalu kacau pompuan...pastu pompuan ngadu kat cikgu...pastu xpuas hati lagi diewang main ejek2 pulak.....aku ejek?? eh  aku  mane ade ejek pompuan... aku  baik... aku  tgk je... aku  amik gambar time diewang ejek2 tu...huhu lawak2...ape da itu pun boleh jadi point....mule2 laki tu ejek pompuan tu....camni...


ahahaha  aku  gelak la ape lagi....suke sangat nak bergaye time2 amik2 gambar...camtu la nie la....tp pompuan kate laki pun same...amik gambar je macam2 gaye kuar...laki nye gaye camni lak...


amboi pompuan pun xnak kalah...haaa sume gaye laki yang xdijangke jangke kuar..huhu betol gak kate dak pompuan nie...laki pun same je bile ngadap kamera...tp kan  aku  rase laki pompuan nie same je #xnaksebelahisape2 

tp lagi.....pompuan nie orang kate complicated sket....laki cakap nie salah...cakap camni pun salah...pastu pusing2 balik laki kene balik ~.~' betol ke??


huhuh bikin panas je laa...sape yang complicated nie??  aku  pun xnak jawab semua nie... aku  tulis je..hehehhe tp kalau korang gak korang leh bace entry nie....haaaa mesti jelas nye...tp xnak cakap sape2 lah :P hehehe layan...ce bace entry nie




2 comments:

smilenajah93 said...

pelik2 je org sekarang nie ~ hailaaa ~

zeeck said...

ahahahah biase laa..dunia sekarang :D