Wednesday, 11 January 2012

kreatif kyo



korang kenal KYO Propaganda??
xkan xkenal kot...diewang nie hot dengan video2 yang agak kreatif...dan aku sangat suke layan diewang nye video...sengal, lawak....hehehehe 

Kyopropaganda adalah malaysia youtuber, segala urusan serius dari segi promosi,graphic design,editing,videographer dan art work boleh berurusan di kyopropaganda@gmail.com

Kyo Propaganda is a Malaysian Youtuber started spread his own weird propaganda through video since 2009. He start this activity with his roomate, name Chulat Skywalker and borrowing his friends DSLR camera to filming funny and parody video for Malaysian's.

haaaa senang pengenalan untuk diewang....aku cedok dari diewang punye fb je...ahahhaa sory kyo...nak promote korang nie :D nah layan satu video yang aku suke tgk..hehehe



amacam minat?? nak tgk lagi video2 terbaru diewang...video parody, video lawak, video hantu?? nah korang boleh masuk kat diewang nye :

Facebook : KYO Propaganda
Youtube Channel : KP

sekian untuk dak2 kreatif nie... :D goodluck tok korang..nice!

3 comments:

smilenajah93 said...

hahaa ~ awat jadi mcm nie ?? uhuk uhuk ~

DARKNOUR said...

first time dengar psl grup ni. menarik :)

zeeck said...

huhu rugi la..diewang siap da masuk tv :D uish2...