Saturday, 7 January 2012

perempuan complicated??


sape cakap??
mane ade perempuan complicated...laki lagi la (backup perempuan) huhuu mane satu yang betol nie...ok dalam dunia ni z percaye semua orang lain2...maybe ade yang complicated dan maybe ade yang lepak je santai....tp most dalam santai2 tu pompuan nie ade yang complicated gak....

 z ade satu cerite nie...ia ade kaitan ngan tajuk kite kat atas tu...contoh mungkin...hehehe.....lawak gak la....bg z lawak bagi korang hmmm xsure :D jom layan....



see simple dan padat! :D hehehe jangan maraa haa....ia adalah satu kisah je :P 

actually ia bukan masalah jantina.....ia bukan sebab perempuan sebenar nye...ia adalah human itself...same je cam laki....ade je laki yang lembut hati dan ade je perempuan yang xkisah dalam semua hal......semua nye same je...jangan kate sape2 k :D hehe


25 comments:

sYiRa LoKMaN said...

hahaha...lawak la pulakk :P

zeeck said...

hehehe sambil kite berborak sambil kite berhibur (amboi :P)

azlia mj said...

aku jugak simple..;DD

zeeck said...

tau makne perasan dari segi syarak??

azlia mj said...

tak tau..ape ?

zeeck said...

aku pun xsure ~.~'

azlia mj said...

cisss...
certain thingS mmg perlu jd complicated lahh..;D

zeeck said...

itu dalam situasi lain...betul kate kau :D

azlia mj said...

kannn..okay da jom tdo..haha

zeeck said...

silakan..aku mau berfutsaling...xlaki xpeluh :P

azlia mj said...

OHOHOHO...
kim salam aku kat member yg single k..;D

zeeck said...

eark! ~.~' see, perempuan memang complicated~

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

hha.. betol-3 !! tp x semua laa.. :pp yg pentingkan kecantikan je kott.. :DD

zeeck said...

huhuu yang penting kan kecantikan tu xpe :D

Anonymous said...

yes..mmg pmpuan itu complicated sbb tu die adalah complement kpd llk ;)
begitu la Allah jd kn indah nye makhluknye :D
so, llk lyn kn je la..bnyk bunyi plak :P
p/s: abu rattata da gemuk :))

zeeck said...

jawapan yang tidak menarik..ish3...ingat* berfikir di luar kotak..tidak sebelahi mane2 pihak adalah yang terbaik ;)

Allah jadikan situasi camni utk orang perempuan berfikir ape yang perlu dan xperlu baik dan xbaik.. (sebelahi lelaki)

Anonymous said...

ye la ahamd Zakwan.. ;)

Anonymous said...

tambahan skt..mgkn kamu xphm pe yg cbe sy smpai kn :)

zeeck said...

'so, llk lyn kn je la..bnyk bunyi plak :P' tu bunyi nye cam satu provokasi...not good lah :D

Anonymous said...

jika itu dianggap satu provokasi..please be pleasure to delete that komen :D

zeeck said...

haha xpe2 :D

smilenajah93 said...

haha ! perempuan main tarik tarik tali :P

zeeck said...

banyak la :P

Yatie Awang said...

akak tak tahulah pulak sampai macam tu sekali orang perempuan ni...kalau dah bercakap pasal kecantikan hahahaa..

zeeck said...

heheh itu sesetengah orang je..some die elek2 je :D like like