Tuesday, 24 January 2012

Pergi


Bukak Playlist
eh lagu lame2....waaaa gilon lame xdengar lagu2 nie...ape lagi google lirik + chord gitar = strum melalak lalak....kesian lah mereka yang mendengar.....5minit kemudian hujan...alamak keadaan saje je buat aku rase bersalah...ish! (pemikiran terganggu) ape lagi stop lah men gitar....pakai earphone dengar lagu kuat2 (yela hujan kan)

satu lagu aku nak share kat korang semua...lagu nye pendek je...huhu ulang 2 3 kali...jom kite cube dengar berape kali die ulang....korang dapat jawab korang hebat :D

Couple - Pergi


dalam hidup kite ni sentiasa kite membuat pilihan...adakah ia betul? adakah ia salah? tak tak ia tak pernah salah...semua ade kebaikan nye...semua ade hikmah...jangan kate ia terbaek dan sentiasa terbaek...jangan kate jalan aku pilih salah...aku xboleh hidup lepas nie...tak tak..ia adalah y terbaek untuk kamu wahai kawan2 ku....Allah xpernah menghampa kan umat nye...

so keep smilling! :D


5 comments:

smilenajah93 said...

right way :)

HeNRieTTa JoSe said...

Best gak lirik die eeh....pergi jangan kembali, smpai cni sj kita berdua...hehehe...

zeeck said...

@kim : both way is the right way :D

@jose : best2....lalala~

sergeant keroro said...

pasti ada yang terbaik

zeeck said...

pasti ade! :D