Monday, 9 January 2012

tanpa wayar


adakah
korang tau apakah itu tanpa wayar/wireless??  menurut abang wikipedia..die berkata....

wireless telekomunikasi adalah satu penghantaran data dari satu atau dua node yang bersambung dengan tanpa menggunakan wayar.

korang xpelik ke camane technology nie tercipta...macamane die hantar satu data tu...tak dapat bayang kan doe...walau pun aku budak network but aku rase technology nie cam tipu je..agagaga :P but ia menarik...nice lah kepada orang yang discover technology nie....

kalau kite sebagai manusia yang waras nie rase wireless technology nie mengarut, ape plak kate makhluk yang tak berakal nie :D haaaa kan kan kan...


ahahaha ape yang korang dapat dengan entry yang pendek nie?? ingat berfikir diluar kotak :D ape y aku dapat...

dengan usaha kite ia tidak ade yang mustahil ;)

6 comments:

smilenajah93 said...

haaaa !! terbaiklaahhh wayerless uhh ~~ haha !

zeeck said...

adakah laptop anda menggunakan khidmat tana wayar?? :P

Lily Suhaili said...

Hahaha
Ya btol..usaha tu penting..
(comey ja burung tu ngahhaaa)

zeeck said...

lagi comel itu abu rattata :D hehe

eza said...

aihhhh zeck? lily pown comment? dahsyat!

lily-aq. blog iqa bila lg? tembak kang!

zeeck said...

ep!! komen orang jangan komen...ko komen le entry tu...