Tuesday, 17 January 2012

puncak


Intro sket....
yups minggu lepas pada 13hb bersamaan dengan malam sabtu aku telah dijemput (amboi special benor ke) ke satu aktiviti yang sangat menyeronok kan :D 

bagi gambar sket..hehehe

(click kat gambar untuk besar kan)

haaa apakah terjadi pada hari berkenaan?? TENG TENG TENG....berdebar x?? :P nnt aku cite ek...nak cite dengan berbekal kan satu gambau ni je xbess..kawan aku xupload lagi gambar yang full..hehhee

tp serius ia amat buat aku terharu...huhu dapat tgk sunrise!! bess dan cantik nye ciptaan NYA....

berbanding bulan, rupanya matahari lebih bermakna
ketika ia terbit dan ketika ia terbenam
hanya beberapa minit kau terleka
ia akan meninggal kan kamu untuk hari esok nya

(aku akan bagi report penuh nnt :D)

8 comments:

Anonymous said...

bulan...jgn lpe kpd bulan

azlia mj said...

peeeeerghhhh...
ku kene bawak aku gak ni nokkk...

zeeck said...

anon : kite da biase nampak bulan..so ia kurang special nye berbanding matahari di pagi dan di petang hari :D

azlia : muahahahaha!! :D

smilenajah93 said...

heheee ~ puncak kegemilangan ~

zeeck said...

jyeah! kegemilangan~ :D

Anonymous said...

bulan..pnh jd yg special dlm idup kamu..lupe??

zeeck said...

bulan penuh akan memenuhi satu malam...tapi untuk sunrise/sunset hanya utk beberape minit..

Anonymous said...

its ok..get it :)