Monday, 2 January 2012

malam final 1


malam sudah menjelma
adakah anda sudah habis belajar wahai conundrum?? :D senyum lebar je la...hehehe siap sempat bagi satu entry haaa....nak cakap da habis study tu cam menipu je...so senyum tu tanda tenang...insyaAllah esok dapat jawab! selain sempat bukak blog aku sempat gak bukak fb!! yeah macam2 post ha dak2 nie bagi...jom kite lihat ape post yang menarik..hehehe 











haaaa macam2 kerenah haaa....xde yang lawak la post nie..ye la dak2 tension nak exam..hehehe sume bermuram durja....aku pun lebih kurang gak...tp xleh nak bermuram durja sangat...nnt xleh jawab final....ok la dikesempatan ini aku nak ucap kan selamat menjawab final exam kawan-kawan...cool2 saje ;) insyaAllah leh jawab..yakin sket!!! goodluck ek....

Pengurusan Projek Rangkaian
Dewan Komplek Sukan
9 pagi
Meja No. : 368

doa kan aku gak..hehe

6 comments:

Anonymous said...

all the best :D
i'll pray 4 u .. ;)

eza said...

hahaha. aq suka status "nasib baek la tak study awalawal kalau tak mesti boring time study week nie." haha. dgn ikon dye lg. aq dapat bayangkan dye buat muka bosan n tgn kat atas bahu. hahaha. lawak. alahai. final kena duk ikut num meja ke? damnnnn. tak sukaaa. btw gudluck z. chayok chayok! cepat cepat grad, n belanja aq hiking. :P

smilenajah93 said...

gooodluck final nie yeee :)

zeeck said...

anon: owh terima kasih si pembace :D

eza: amboi ko bab belanje cepat je ek....

najah: mekasih!! :D

eza said...

belanja aq buff la. boleh? :P

zeeck said...

haaa itu mungkin la :D